Beveiliging opleidingen

Wil je graag de beveiligingsbranche in? Een zeer goede keuze! Als je nog niet precies weet welk niveau je wilt volgen, kan je op deze website alles te weten komen over de verschillende opleidingen. Wil je graag meer opleidingen vergelijken? Vergelijk hier meer dan 2400 opleidingen. Op deze site willen we je graag meer vertellen over de verschillende beveiliging opleidingen. Vergelijk hieronder de beveiliging gerelateerde opleidingen.

Vergelijk beveiliging opleidingen

Wil je direct beginnen met de opleiding beveiliging? Op opleidingtotbeveiliging.nl vergelijk je diverse opleidingen! Vergelijk beveiligings-opleidingen en begin met werkend leren!

Beveiliger (niveau 2)

Wil je aan de slag als beveiliger? Dan kan je de opleiding MBO Niveau 2 beveiliger volgen. Bij deze opleiding specialiseer je jezelf in het beveiligen van evenementen. Daarnaast kan je ook de richting opgaan als surveillant in winkels of de beveiliging van belangrijke personen, ook wel persoonsbeveiliger.

Assistent beveiliging en toezichthouder (Niveau 1)

beveiligingWil je liever aan de slag als assistent beveiliging? Dan is de opleiding beveiliging assistent en toezichthouder iets voor jou. Bij deze opleiding leer je de basis van het vak beveiliging en kan je samen met bijvoorbeeld een collega surveilleren.

Coördinator beveiliging (niveau 3)

Ben jij goed in leiding geven en wil je graag aan de slag als beveiliger? Bij deze opleiding leer je hoe je evenementen en activiteiten kan coördineren. Je stelt plannen op en zorgt dat dit in goede banen loopt. Deze opleiding wordt de opleiding coördinator beveiliger genoemd.

Andere Beveiliging opleidingen

Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA opleiding)

Wil je graag een buitengewoon opsporingsambtenaar worden? Of misschien beter bekend als BOA? Dan is opleiding BOA misschien wel iets voor jou. Bij deze opleiding zit je tussen de taken van politie en beveiliging in. Als BOA zijn er veel richtingen om in te werken.

HBO Integrale veiligheid

Veiligheid is meer dan alleen het beveiligen van een evenement. Bij de HBO beveiliging opleiding Integrale veiligheid wordt je breed opgeleid op het gebied van beveiliging. Je zorgt dat de samenleving als geheel veiliger wordt.

HBO-bachelor Security Management

Bij deze beveiliging opleiding draait het om zowel management als security. Je leert dus over management aspecten als plannen, organiseren en leiding geven, maar ook de beveiliging; criminologie, risicomanagement, etc.

Criminologie

Het speelt overal en altijd; criminaliteit. Hoe pak je dat aan? Iedereen heeft er wel een oplossing voor. Maar wat helpt nou echt? Bij de opleiding criminologie leer je het verklaren van crimineel gedrag en hoe je hier mee om gaat.